Obvestilo št. 2 - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Obvestilo št. 2

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2014
  • ORGANIZACIJA: Slavko A. Bogataj, Marjan Bogataj, Roman Rogelj, Vili ČimžarSmučarski in deskarski tečaj med zimskimi počitnicami,
od
17. do 21. februarja 2014, v Kranjski gori


je pred vrati. Vremenske razmere sicer na začetku niso napovedane najboljše, upamo pa, da se bodo tokom tedna izboljševale in se bomo naužili čimveč smučarske idile. V nadaljevanju je še nekaj konkretnih navodil:

- Jutri v ponedeljek zjutraj se vsi skupaj dobimo ob 7. uri na parkirišču OŠ Matije Valjavca v Preddvoru, kjer se bomo razdelili po avtobusih in naložili vso smučarsko opremo. Smuči in palice ostajajo nato ves teden do petka v avtobusih, domov pa se nosi vsa ostala oprema, da se lahko po potrebi posuši in očisti. Prostora za parkiranje je dovolj, omogočena je tudi krožna pot mimo novega vrtca, tako da se lahko z malo strpnosti izognemu jutranjemu prometnemu zamašku.
- V avtobusu št. 1 bodo vsi tečajniki iz Preddvora in bližnje okolice ter vsi, ki se nam bodo v naslednjih dneh pridružili na avtobusni postaji pred OŠ Predoslje. Ta se bo ustavljal še na postajah Tupaliče in Visoko.
- V avtobusu št. 2 bodo tečajniki vseh treh Bel in Bašlja ter vsi, ki bodo čakali na postajališču Lakner na Kokrici. Tudi ta bo ob prihodu domov razvažal po omenjenih vaseh.
- Svoje finančne obveznosti boste lahko jutri zjutraj preverili pri predsedniku ŠD Preddvor g. Romanu Roglju in po potrebi opravili še plačilo v gotovini ter prejeli klubski koledar za leto 2014.
- z RTC Kranjska Gora imamo dogovor, da nam v primeru opravičene odsotnosti ne bodo zaračunali smučarskih kart, vendar zahtevajo zdravniško potrdilo,
številčno stanje za kosilo pa javljamo vsak dan sproti (tako da ne bi bilo težav z vračanjem denarja, kot smo napisali v prvem vabilu),
- V kolikor bi bilo resnično slabo vreme npr. močan dež, pričakujte SMS sporočilo, da se bomo vrnili kakšno uro prej.
- Kdor se nam bo dodatno pridružil na avtobusu, se mora pravočasno prijaviti; cena za otroke je 20 EUR, za odrasle 30 EUR (za prevoz in karto). Seznam spremljevalcev objavljamo sproti.
- Veleslalomska tekma bo predvidoma v četrtek okrog 13. ure na terenu nad hotelom Alpina, v petek ob isti uri pa bomo pripravili tudi nastop naših skupin in nato še zaključek tečaja na parkirišču pred avtobusi. O podrobnostih boste pravočasno obveščeni.

VSI skupaj se torej vidimo jutri v ponedeljek ob 7. uri na parkirišču OŠ Matije Valjavca v Preddvoru! Predviden odhod bo do 7.30. AVTOBUS ŠT. 1
se bo v naslednjih dneh ustavljal še na postajah mlekarna Tupaliče, Visoko in OŠ Predoslje, AVTOBUS ŠT. 2 pa na postaji pri Laknerju na Kokrici ob povratku pa še na vseh treh Belah in v Bašlju!


Olimpijske igre v Sočiju so se prevesile v drugo polovico, vse pa kaže, da bomo na zimskih igrah v prihodnosti potrebovali čisto nove smučarske ase. Gremo trenirat v Kranjsko Goro...

Pripravil: Marjan Bogataj


Nazaj na vsebino