Obvestilo pred začetkom z dodatnimi informacijami - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Obvestilo pred začetkom z dodatnimi informacijami

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2016
  • ORGANIZACIJA: Slavko A. Bogataj, Marjan Bogataj, Roman Rogelj, Vili ČimžarSmučarski in deskarski tečaj med zimskimi počitnicami,
od 15
. do 19. februarja 2016, v Kranjski gori


je pred vrati. Odkar imamo skupne počitnice z Ljubljančani, nam vremenske razmere niso več tako naklonjene - ker pa smo navajeni vsega hudega, upamo, da se bomo tokom prihajajočega tedna vseeno naužili čimveč smučarskega znanja. V nadaljevanju je še nekaj konkretnih navodil:

  • Jutri v ponedeljek zjutraj se vsi skupaj dobimo ob 7. uri na parkirišču OŠ Matije Valjavca v Preddvoru, kjer se bomo razdelili po avtobusih in naložili vso smučarsko opremo. Smuči in palice ostajajo nato ves teden do petka v avtobusih, domov pa se nosi vsa ostala oprema, da se lahko po potrebi posuši in očisti. Prostora za parkiranje je dovolj, omogočena je tudi krožna pot mimo novega vrtca, tako da se lahko z malo strpnosti izognemu jutranjemu prometnemu zamašku.
  • V avtobusu št. 1 bodo vsi tečajniki iz Preddvora, Kokre in druge bližnje okolice ter vsi, ki se nam bodo v naslednjih dneh pridružili na avtobusnih postajah Tupaliče, Visoko in pred OŠ Predoslje.
  • V avtobusu št. 2 bodo tečajniki vseh treh Bel,  Bašlja in Hraš ter vsi ostali, ki bodo čakali na postajališču Lakner na Kokrici.
  • Svoje finančne obveznosti, zaradi uvedbe davčnih blagajn, lahko letos poravnate samo z nakazili preko transakcijskega računa, stanje pa boste lahko jutri zjutraj preverili pri predsedniku ŠD Preddvor g. Romanu Roglju in prejeli klubski koledar za leto 2015.
  • Z RTC Kranjska Gora imamo dogovor, da nam v primeru opravičene odsotnosti ne bodo zaračunali smučarskih kart, vendar zahtevajo zdravniško potrdilo, številčno stanje za kosilo pa javljamo vsak dan sproti (tako da ne bi bilo težav z vračanjem denarja, kot smo napisali v prvem vabilu),
  • Prosimo, da otrokom poleg redne dnevne opreme v torbo dodate tudi kakšen anorak / palerino ali kakšno polivinilasto pregrinjalo, ki ga bo obvarovalo pred direktnim vplivom morebitnega dežja oz. mokrega snega. Po potrebi naj bi ga oblekli preko bund, tako da naj bo dovolj velik, lahko pa tudi prevelik (npr. odrasle velikosti). V kolikor bi bilo resnično slabo vreme npr. močan dež, pričakujte SMS ali e-poštno sporočilo, da se bomo vrnili kakšno uro prej.
  • Kdor se nam bo dodatno pridružil na avtobusu, se mora pravočasno prijaviti.
  • Veleslalomska tekma bo predvidoma v četrtek okrog 13. ure, v petek ob isti uri pa bomo pripravili tudi nastop naših skupin in nato še zaključek tečaja na parkirišču pred avtobusi. O podrobnostih boste pravočasno obveščeni.


VSI skupaj se torej vidimo jutri, v ponedeljek ob 7. uri, na parkirišču OŠ Matije Valjavca v Preddvoru! Oba avtobusa bosta vsak dan ob 7h in ob 16h v Preddvoru, p
redviden jutranji odhod bo ob 7.20. AVTOBUS ŠT. 1 se bo v naslednjih dneh ustavljal še na postajah Hrib (pred obratom Jelovica), Tupaliče (dovoz Možjanca), Tupaliče (nekdanja mlekarna), Visoko in postajališču OŠ Predoslje, AVTOBUS ŠT. 2 pa na postajah Zgornja Bela, Bašelj, Srednja Bela (Bogataj-Zupan), Spodnja Bela ter pri Gostilni Lakner na Kokrici! Na zadnjih vmesnih postajah bomo zjutraj ob cca. 7:40, popoldne pa bomo na prvih (Kokrica oz. Predoslje) ob cca. 15:40!


Pripravil: Marjan Bogataj


Nazaj na vsebino