Elektronska prijavnica - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Elektronska prijavnica

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2023
Prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico, ki bo poslana na naš elektronski naslov in s tem bo tečajnik vključen na seznam prijavljenih. Prijava bo dokončno zaključena z oddajo podpisane oz. skenirane prijavnice in plačilom članarine/prijavnine, če seveda tečajnik še ni vključen v druge panoge (npr. nogomet). Mi vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali in podali nadaljnja navodila v zvezi s tečajem. V primeru omejitev zaradi protikoronskih ukrepov, bomo upoštevali vrstni red prijavljenih...

PRIJAVNICA (izpolnite manjkajoče podatke - z zvezdico označena polja so obvezna):

Spodaj podpisani starš oz. zakoniti zastopnik otroka oz. tečajnika, se strinjam z vsebino programa in pogoji izvedbe smučarskega/deskarskega tečaja. S plačilom članarine/prijavnine se strinjam, da otrok postane član ŠD Preddvor za tekoče leto.


Mojega otroka bom pred udeležbo opozoril, da se mora držati veljavnih pravil o varnosti in redu na smučišču, upoštevati vsa navodila učiteljev in spremljevalcev, kot tudi drugih odgovornih in pooblaščenih oseb. Posebej bo pazil na osebne stvari ter vrednostne predmete in se ne bo oddaljeval od skupine. Učitelji in spremljevalci ne odgovarjajo za morebitne posledice, ki bi nastale z neupoštevanjem navodil. Vodja tečaja lahko po presoji udeleženca zavrne ali odloči, da le-ta predčasno tečaj zaključi.

Strinjam se, da se slikovno gradivo s tečaja uporabi za promocijo dejavnosti ŠD Preddvor.Je popoln začetnik
Pozna osnove smučanja in uporabo žičniških naprav
Je že bil tečajnik
Obvlada vse težavnostne terene

Smučal
Deskal

Da
Ne


Nazaj na vsebino