15. - 18.3.2018 Nogometne priprave vseh kategorij - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

15. - 18.3.2018 Nogometne priprave vseh kategorij

Aktualno > Dogodki in odmevi

DAN 1 - Četrtek 15.3.2018

Poročilo nogometnih ekip selekcij U15 in U17 s PRIPRAV - POREČ 2018:

Kot vedno, pred samim odhodom smo bili vsi polni adrenalina, na daleč se je opazilo na obrazih igralcev veliko vznemirjenje :). Na priprave se nas je letos odpravilo skupaj kar 53 nadobudnih nogometašev štirih selekcij (poleg tudi U11 in U13) ter delegacija. Sama pot je bila kot vedno brezhibna. To se gre pa seveda zahvalit "Lukatouru :)". Prišli smo v malce kislo vreme, ampak to nas ni odvrnilo, da potreniramo oz. odigramo eno dobro partijo nogometa :). Po treningu in pred večerjo smo še opravili zadnje detajle kako naj zgleda sama soba".

Fantje so po večerji že nestrpno čakali tradicionalni turnir "FIFA tournamant 2018. Prijavilo se je kar 38 igralcev. Tako, da je bilo zanimivo in pestro. O tem, kdo je bil zmagovalec, pa v prihodnjih zapisih ;). Po odigranem prvem delu turnirja smo se lepo, brez problemov napotili v svoje sobe in pripravili na spanje.

DAN 2 - Petek 16.3.2018

Prva noč je za nami. Prebudili smo se v deževno jutro, ampak nas to ni odvrnilo od prvega jutranjega teka (footing). Po jutranjem razgibavanju smo odšli ob 8h na zajtrk. Plan dneva po zajtrku je bil sledeč:
- Prosti čas do 9:30.
- Ob 10h-11:30 dopoldanski trening.
- Kosilo ob 12:45.
- Prosti čas do 15:50h.

Popoldan nas je čakala tekma z NK Fontana iz Vrsarja. Ker smo odigrali samo 2x po 30min, smo imeli še dovolj časa, da nadaljujemo v igralnem duhu in odigramo še med seboj do konca treninga. Pri nekaterih je bila že vidna majhna utrujenost, težke noge ;). Po odigrani partiji smo se odpravili nazaj v hotel ter počasi pripravili na večerjo. Sledila je še:
- Večerja ob 19h
- Prosto in Fifa turnir (osmina finala :) )
- Spanje.

DAN 3 - Sobota 17.3.2018

Tako kot včeraj, smo se na sobotni dan zopet zbudili v deževno jutro. Deževna prha je bila prav dobrodošla, da smo se še hitreje zbrihtali, prebudili v novi dan, ki je minil kot včeraj, po planu, brez kakršnihkoli večjih problemov.
- Zajtrk ob 8h.
- Dopoldanski trening 10:30.
- Prosto.
- Kosilo ob 12:45.
- Prosto.
- Trening ob 15:30.

Sam plan popoldanskega treninga naj bi bila prijateljska tekma kadetov z člani-veterani amaterskega nogometnega kluba iz okolice Ptuja. Selekcijo U15 pa tekma z našo mlajšo selekcijo U13. Zgleda, da so se nasprotniki iz Ptuja ustrašili naših kadetov, ker do dokončnega dogovora z njimi ni prišlo. Tako so imeli potem kadeti specialni trening (izvajanje prostih strelov, kotov in izvajanje enajstmetrovk). Selekciji U15 in U13 sta pa v tem času igrali med seboj in prikazali dobro igro, na čase tudi tako igro-poteze, ki jih gledamo samo še po televiziji. Po treningu je sledilo:
- Prosto do večerje.
- Večerja ob 19h.
- Prosto ter zaključek turnirja PS3- Fifa.
- Spanje...
Da se dotaknem na hitro Fifa turnirja. Kot sem že omenil v prvih novicah. Med 36 udeleženimi igralci, med hudo konkurenco samih poznavalcev-ekspertov igre Fifa v selekciji U13 do U17, je bil okronan za prvaka Fifa turnirja- POREČ 2018 NIK KRMAVNAR, igralec selekcije U17. ČESTITKE!

DAN 4 - Nedelja 18.3.2018

Selekcija U15 in U17 poroča še iz zadnjega dne priprav. Kaj naj rečemo...
Vse kar je fajn, hitro mine. Kako šele, če se imaš SUPER :). Za razliko od prejšnih dni, so fantje lahko dlje spali. Kajti po tradiciji, če gre vse po planu, brez problemov, itd..., so igralci opravičeni jutranjega teka. In to so si resnično zaslužili. Plan zadnjega dne:
- Zajtrk 8:05.
- Dopoldanska regeneracija-trening ob 9:30.
- Prosto oz pospravljanje sob (pakiranje).
- Kosilo ob 12:45.
- Odhod domov ob 14:45.

Kaj naj povemo še za zadnji dan??? Bolj bomo izkoristili priložnost in povedali, da so redki klubi-trenerji, ki imajo tako srečo, da imajo v ekipah (selekcijah) tako fajn fante, kot jih imamo mi. In zato, za njihovo pridnost, odgovornost, spoštovanje, razumevanje med selekcijami, itd.... ( to je potrebno doživeti ;) ), jih z velikimi črkami lahko samo POHVALIMO in UPAMO, DA OSTANEJO TAKI dečki-fantje ŠE NAPREJ! Moramo pa odkrito povedati, da smo zelo pogrešali tudi igralce, ki se žal niso mogli udeležiti priprav in z nami deliti čudovit dogodek...

ZAHVALA ZA POMOČ PRI IZVEDBI LETOŠNJIH PRIPRAV IN CELOTNEM IZGLEDU MLAJŠIH SELEKCIJ U11, U13, U15 in U17 VELJA TUDI:

GRADBENIŠTVO PRESTOR d.o.o.
Cesta na Rupo 85
4000 KRANJ

UTRINKI NOGOMETNIH PRIPRAV - ČLANSKA EKIPA:

Nazaj na vsebino