24. - 27.3.2016 Nogometne priprave U13 - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

24. - 27.3.2016 Nogometne priprave U13

Aktualno > Dogodki in odmevi

DAN 1 - Četrtek 24.3.2016

Sporočamo, da je prvi dan priprav minil SUPER :). Brez problemov!

Ob 16h smo prispeli v Novigrad in se takoj nastanili po sobah hotela Laguna. Do 17:45 smo si vzeli prosto in čas za kratki sestanek (plan dela skozi priprav). 17:45 smo se zbrali pred recepcijo hotela in že odšli na prvo dogovorjeno tekmo. Igrali smo z ekipo NK Novigrad in se preizkusili v igranju 11:11. Samo povem, da so fantje uživali v tej igralni obliki :). Po tekmi smo takoj odšli v hotel, poskrbeli za osebno higieno in se napotili na večerjo. Po večerji so imeli zasluženi prosti večer do 22h. Po tem so se ugasnile luči in napočil je čas za spanec....

Več o pripravah pa že jutri.

Lp, David & ekipa U13

DAN 2 - Petek 25.3.2016

Drugi dan priprav smo začeli že ob 7:45 z jutranjim "footingom" in razgibavanje ob morju. Lepo vreme, sonček, mirno morje... Ne moreš si želeti lepšega. Sledil je zajtrk in počitek  do 11h. Počitek smo izkoristili za lahek sprehod in shoping v trgovini.

Ob 11:15 smo se odpravili proti igriscu na dopoldanski trening, kjer smo nadgrajevali tehniko z žogo ter zaključek na gol. Trening smo končali 13:15 in že se nam je mudilo na kosilo, podpreti svoje trebuščke. Po kosilu so fantje imeli prosti čas. Nekateri so igrali mini golf,  skakali po trampolinu, nekateri pa izkoristili čas za relax.

Za popoldanski trening smo se z ekipama NK Velesovo dogovorili, da odigramo med seboj. Po odigranih dveh tekmah se nam je zopet kar mudilo. Čas večerje. Tempo je kar pester in to se že malo opazi pri nekaterih igralcih. Vseeno so pa igralci nad vsem zelo navdušeni. Za danes bomo kar rekli LAHKO NOČ in se slišimo zopet jutri .


Lp, David & igralci U13

DAN 3 - Sobota 26.3.2016

Današnje priprave so potekale podobno kot včeraj, z razliko, da smo imeli danes dopoldansko tekmo, kjer smo se pomerili z ekipo U16 SV Munchen-Ost., v igri 11:11. O rezultatu ne bom, moram pa povedati, da so fantje na čase presenetili z igro tako nas kot same nasprotnike.

Popoldan smo trening izvedli bolj zgodaj, ob 15:45, ker nas je ob 18h  čakala rezervacija v wellnesu, sprostitev-uživancija v bazenu.
Sledila je večerja ter barvanje pirhov. Fantje so si za zadnji večer zaslužili podaljšan večer in malce na "off".

Drugače pa vsem želimo VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE

DAN 4 - Nedelja 27.3.2016 (zadnji dan priprav)

Zadnji dan priprav je minil zelo mirno, brez kakih obveznosti, razen ene neljube.... Pakiranje ter priprava za odhod domov. Še preden je bil pa čas za kosilo in odhod domov, smo se pa odpravili v samo mesto Novigrad in se malo pozabavali ob biljardu, glasbi, se posladkali s sladoledom, ipd... Faaaajn je bilo.

Za konec bi samo povedal, da sem bil nad fanti v času priprav ZELO pozitivno presenečen in sem ponosen, da sem del te ekipe. Hvala vam. Ekipa žal ni bila popolna (manjkajoči: Marcela, Dominik, Nico, Leon, Marcel, Urban). Ste bili pa v naših mislih non-stop prisotni. Pogrešali smo vas ob sebi. To je to... Do naslednjega leta pa lep pozdrav.

Lp, coach David

Nazaj na vsebino