16.06.2012 Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

16.06.2012 Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor

Aktualno > Dogodki in odmevi

V soboto, 16. 6. 2012 popoldne, smo znova pripravili tradicionalno Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor STARI:MLADI. Vreme nam je bilo naklonjeno in prvič letos smo tudi začutili prisotnost vročega poletnega vala. Letos je bila udeležba res nekoliko manjša, vendar je bila nogometna predstava vseeno vredna ogleda, le nekaj rezervnih igralcev v ekipah je bilo manj.

Kot smo že navajeni, smo se tudi letos organizirali tako, da so obe starejši ekipi sestavljali igralci stari blizu 40 let, v mlajši ekipi pa so bili po večini še sedaj aktivni igralci. Tako so se najprej na skrajšanem igrišču in igralnem času pomerili najstarejši dečki proti starejšim dečkom. Uspešnejši so bili slednji, saj so zaradi manjše udeležbe v ekipi imeli tudi dva še vedno aktivna igralca. V drugi kategoriji so tudi letos zmagali najmlajši in pokazali, kje je prihodnost preddvorskega nogometa.

Po končani nogometni predstavi
je sledila pogostitev udeležencev in veselo druženje ob glasbi pozno v noč. Dogodek je tako spet potekal v zelo prijetnem vzdušju, ogledalo pa si ga je precej gledalcev in sorodnikov sodelujočih. Vsekakor pa bi prireditev težko izvedli brez nezmotljivih sodnikov po vodstvom nepogrešljivega "Buca", ki so bili aktivni tako na igrišču kot tudi izven njega. Hvala vsem za sodelovanje in se vidimo prihodnje leto!


Pripravil: Marjan Bogataj

Nazaj na vsebino