04.06.2023 Zaključek sezone mlajših nogometnih kategorij - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

04.06.2023 Zaključek sezone mlajših nogometnih kategorij

Aktualno > Dogodki in odmevi

Tokrat smo začeli že ob 9.30 z zadnjo letošnjo prvenstveno tekmo starejših dečkov U15, nasprotnik pa je bila ekipa Sava Kranj. Naši fantje so zanesljivo zmagali s 7:0 in tekmovanje v gorenjski ligi končali na odličnem 5. mestu, ki ga pred začetkom sezone ni nihče pričakoval. V sončnem in ne prevročem vremenu se je zaključek sezone nadaljeval z najmlajšimi, ki so se pomerili v tekmovanju na poligonih. Sledile so nogometne predstave, v katerih so se otroci pomerili tudi s starši, vmes pa so vsem teknile dobrote z žara, ki sta jih pripravila domača športna zanesenjaka Franci in Danilo. Starši so poskrbeli tudi za sladka presenečenja, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.


V nadaljevanju popoldneva je sledila tudi uradna predstavitev igralcev posameznih ekip. Na oder so bili najprej povabljeni mlajši cicibani U9, sledili so starejši cicibani U10 in U11 ter mlajši dečki U13, nato pa še starejši dečki U15 in kadeti. Skupaj z igralci so se predstavili tudi trenerji Luka Potkonjak, Domen Sajovic, Simon Čarman Djuran in Tilen Vrtačnik. Priznanja in pohvale je delil predsednik športnega društva Roman Rogelj.

Gledano v celoti, smo Za žago preživeli zelo prijetno nedeljo, množična udeležba igralcev s podporo družin in dobra trenerska ekipa pa nas navdajajo z optimizmom tudi za naprej!


Vsem skupaj pa sedaj želimo VESELE in SPROŠČENE POČITNICE!


Pripravil: Marjan Bogataj, Foto: Slavko A. Bogataj, Katja Jakopič

Nazaj na vsebino