Zaključek smučarskega tečaja - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Zaključek smučarskega tečaja

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2019

Zadnji dan smo sicer pričakovali poslabšanje vremena z zahoda, vendar pa je bilo dopoldne še v slogu prejšnjih dveh sončnih dni. Pooblačitev je prišla šele po kosilu, kar pa nas niti ni več zanimalo.


Tako smo v popolnosti izkoristili smučarske zavoje in dobre volje zaključili smučarski tečaj z našo ogromno tradicionalno barvasto kačo, ki so se ji tudi tokrat priključili škofjeloški "Rovtarji" s smučanjem po starem. V ciljnem izteku so nam prikazali še mazanje smuči in marsikomu je bilo žal, da niso prišli en dan prej, da bi imeli opremo bolje pripravljeno za tekmo. Zaključek tečaja z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo diplom smo imeli v hotelu, kjer smo med tednom kosili. Glede na to, da smo smučarski tečaj že enajstič pripeljali uspešno do konca, se nam je na zaključni prireditvi pridružil še novi preddvorski župan, ki nam je v svojem nagovoru namenil tudi nekaj vzpodbudnih besed.


Še enkrat se zahvaljujemo zaupanju staršev in dobri volji tečajnikov, predvsem najmlajšim začetnikom, ki so napravili prve korake na smučeh in se naučili smučati ter že preizkušenim smučarjem, ki so uspešno utrdili in nadgradili svoje znanje. Se vidimo prihodnje leto...

Nazaj na vsebino