01.06.2024 Srečanje nogometnih generacij STARI-MLADI - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

01.06.2024 Srečanje nogometnih generacij STARI-MLADI

Aktualno > Dogodki in odmevi
V ŠD Preddvor spet zaokrožujemo konec sezone v celoto z našimi tradicionalnimi zaključnimi prireditvami. Prva od njih je bilo naše tradicionalno Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor v soboto 1.6. tokrat že opoldne. Namreč, letos smo združili dogodek s prvenstveno tekmo članske ekipe, ki se je za zaključek tekmovalne sezone pomerila še z ekipo Nakla in jo tudi dobila z rezultatom 3:0. Namakanje igrišča letos še ni bilo potrebno in z redno košnjo smo lahko zelenico ohranili v izredno dobrem stanju - najboljšem do sedaj.


Uvodni del prireditve je že po tradiciji pripadal starejšim igralcem, ki smo jih, razvrščene po datumu rojstva po sistemu prvi-drugi, razdelili v dve ekipi in sicer modro in belo. Letos je bilo kandidatov, ki so bili pripravljeni igrati, tako malo, da so se pomerili kar na male gole. Rezultat je bil na koncu neodločen 6:6 - sicer so prvi polčas dobili BELI s 4:2, drugega pa MODRI z enakim rezultatom.

Po končani nogometni predstavi starejših in aktivnih nogometnih generacij je sledila pogostitev udeležencev ob zaključku sezone in sproščeno druženje ter ogled finalne tekme Lige prvakov med Borussio in Real Madridom. Rezultat je bil 0:2 in Real Madrid je tako že petnajstič osvojil Ligo prvakov.


Hvala vsem še enkrat za obisk in sodelovanje ter se vidimo spet prihodnje leto!

Nazaj na vsebino