21.04.2018 Novi goli na nogometnem igrišču z umetno travo OŠ Preddvor - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

21.04.2018 Novi goli na nogometnem igrišču z umetno travo OŠ Preddvor

Aktualno > Novice
Mineva dve leti od uradne otvoritve obnovljenih šolskih športnih igrišč Osnovne šole Matije Valjavca Preddvor, pri kateri je zelo aktivno sodelovalo tudi naše Športno društvo Preddvor.

V želji, da bi bil projekt izpeljan stroškovno čim bolj optimalno, smo se z nogometnimi goli po nepotrebnem zapletli. Neustrezen material, manj kvalitetna izdelava, pa tudi precej grobo ravnanje predvsem zunanjih uporabnikov, je povzročilo precej poškodb na opremi.

Po letu in pol uporabe ter nekaj intervencijskih popravilih, smo ugotovili, da tako ne bo šlo več naprej. Odločili smo se, da za zimski del sezone pripeljemo svoje gole z igrišča Za žago in umetno travo kljub zimi, ki s snegom ni skoparila, čim bolj izkoristimo za treninge vseh naših selekcij.

Pred novim letom pa smo se predstavniki društva tradicionalno oglasili tako pri ravnatelju osnovne šole, kot tudi kasneje pri županu Občine Preddvor. Izpostavili smo ta problem in župan nam je bil takoj pripravljen priskočiti na pomoč. Na podlagi ponudbe smo podpisali pogodbo o sofinaciranju nogometnih golov za igrišče z umetno travo.

Tako smo sredi aprila, na začetku spomladanskega nogometnega dela sezone, vrnili obstoječe gole spet v uporabo na igrišče Za žago, na šolskem igrišču pa se bleščijo povsem novi nogometni goli - tokrat pa dolgoročno!

Vsem vključenim se zahvaljujemo za podporo in sodelovanje!

Pripravil: Marjan Bogataj
Nazaj na vsebino