25.06.2020 Zaključek sezone mlajših kategorij Preddvor-Visoko - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

25.06.2020 Zaključek sezone mlajših kategorij Preddvor-Visoko

Aktualno > Dogodki in odmevi

V Športnem društvu Preddvor smo na praznik dneva državnosti v četrtek, 25. junija 2020, na igrišču Za žago organizirali tradicionalno srečanje igralcev vseh mlajših kategorij ob zaključku sezone. Letošnji zaključek sezone je bil, tako kot celoten spomladanski del tekmovanja, podvržen višjim silam epidemije korona virusa in ukrepom za omejitev le tega. Vseeno nam je uspelo, kljub celodnevnim nalivom dežja, zbrati otroke in njihove starše v kar največjem številu. Pred srečanjem in med njim pa smo z dodatnimi varnostnimi ukrepi poskrbeli tudi za razkužitev pohištva in nogometne opreme.


Začetek smo tako zaradi slabega vremena prestavili za dve uri, po uvodni tekmi mladincev in kadetov pa je sledilo sproščeno druženje igralcev, staršev in podpornikov kluba, vsem pa so teknile dobrote z žara, za katere je poskrbel legendarni sodnik Buco. V nadaljevanju popoldneva je sledila tudi uradna predstavitev igralcev posameznih ekip in njihovih trenerjev. Na oder so bili najprej povabljeni najštevilčnejši mlajši cicibani U9 (trener Luka Potkonjak), sledili so starejši cicibani U11 (trener David Golob), nato obe skupini dečkov (trenerja Luka Perne pri U13 in Gregor Pavlič pri U15 ter trener vratarjev Slavko A. Bogataj) in na koncu še kadeti U17 ter mladinci U19 (trener obeh ekip David Golob). Priznanja in pohvale sta delila predsednik športnega društva Roman Rogelj in župan Občine Preddvor Rok Roblek, ki nam je namenil tudi spodbudne besede glede gradnje novega nogometnega igrišča.

Gledano v celoti, smo Za žago preživeli zelo prijetno nedeljo, množična udeležba igralcev, odlična trenerska ekipa, podpora staršev in župana pa nas navdajajo z optimizmom tudi za naprej.


Vsem skupaj pa želimo VESELE POČITNICE!


Pripravil: Marjan Bogataj, Foto: Slavko A. Bogataj

Nazaj na vsebino