Projekt: Podpirati nogometna društva je svetovno! - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Projekt: Podpirati nogometna društva je svetovno!

Aktualno > Dogodki in odmevi

V času svetovnega nogometnega prvenstva smo se prijavili na Mercatorjev projekt Radi delamo dobro, ki so ga tokrat obarvali nogometno.

V akciji, ki
je trajala od 1. junija do 16. julija 2014, so v vsaki medobčinski nogometni zvezi lokalnemu nogometnemu klubu, ki so mu Mercatorjevi kupci namenili največ glasov, podarili kar 3.000 evrov!

V tem času so izbrani izdelki z Mercatorjevih polic kupcem prinesli kupone z unikatnimi kodami, ki so jih vpisali na Mercatorjevem spletnem mestu in tako glasovali za svoj lokalni nogometni klub. Seznam vključenih izdelkov v aktivnost je bil objavljen na Mercatorjevih spletnih straneh, izdelki pa so bili na prodajnih mestih označeni s posebnim označevalcem. Ena prejeta koda je pomenila en glas za izbrani lokalni nogometni klub. Ob koncu akcije smo osvojili zelo dobro tretje mesto med enajstimi prijavljenimi ekipami v okviru MNZ Gorenjske Kranj, kar kaže na dobro organiziranost in veliko podporo naših članov in simpatizerjev Športnemu društvu Preddvor.


Zahvaljujemo se vam, da ste glasovali za naše društvo:

Športno društvo Preddvor - NK Preddvor

in nam tako poskušali pomagali k pridobitvi d
onacije, ki bi bila namenjena izključno mlajšim selekcijam NK Preddvor-Visoko za izboljšanje vadbenih in tekmovalnih pogojev ter promocijo nogometa med mladimi. Kodo oz. kupon ste nam lahko poslali tudi po elektronski pošti na naslov info@sd-preddvor.si ali ga oddali enemu od naših članov. Na levi strani je na ogled vzorec kupona...

HVALA ZA SODELOVANJE!


Več informacij:

Nazaj na vsebino