Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor 2020 - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor 2020

Aktualno > Vabila in voščila
Nogometna sezona 2019/20 se je za vse športnike zaradi epidemije zaključila že zgodaj spomladi, s sprostitvijo protikoronskih ukrepov v začetku junija pa smo se jo v ŠD Preddvor vseeno namenili zaključiti z našimi tradicionalnimi zaključnimi prireditvami.

Tako te vabimo na tradicionalno Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor STARI:MLADI, ki bo potekalo v soboto, 20.6.2020 z začetkom ob 15.30 uri na igrišču Za žago (za obratom Jelovica) v Preddvoru.

Kotizacija v višini 10€ se pobira ob prijavi in vključuje organizacijo srečanja (priprava igrišča in prireditvenega prostora, tekmovalna oprema, ...), pogostitev in priložnostno darilo. Prav tako bo možno urediti tudi uradne formalnosti članstva (plačati članarino in izpolniti pristopno izjavo)...

Ker gre hkrati še za družinsko srečanje in druženje, povabi tudi svoje domače in prijatelje ter še koga, za katerega veš, da je del nogometnih generacij NK Preddvor - več nas bo, bolj bo veselo! Zaradi lažje organizacije pa igralce prosimo za potrditev udeležbe!

Športni pozdrav!

P.S.

Dogodki v juniju na igrišču Za žago v Preddvoru:
  • sobota, 20.6.2020 ob 15.30 - Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor STARI:MLADI
  • četrtek, 25.6.2020 od 10h dalje - Zaključek nogometne sezone za mlajše kategorije NK Preddvor-Visoko
  • sobota, 27.6.2020 ob 9. uri - Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu

VABLJENI VSI SKUPAJ!

P.P.S. Lani je bilo takole

Nazaj na vsebino