8. - 12.3.2020 Nogometne priprave U17 do U19 - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

8. - 12.3.2020 Nogometne priprave U17 do U19

Aktualno > Dogodki in odmevi

DAN 1 - Nedelja 8.3.2020


Za mlajšimi selekcijami od U11 do U15, so se za odhod na priprave pripravljali tudi starejši selekciji kadetov U17 in mladincev U19. Skupaj je odšlo na priprave 27 igralcev. V Umag so prispeli okoli 14h. Lepo je bilo videti, ko so se igralci selekcij U11-U15 (ki so že odhajale domov), pozdravile z igralci selekcije U17-U19 in eni drugim zaželeli srečno in vse dobro.

Ko so se igralci U17 in U19 nastanili po svojih sobah, jih je kmalu že čakal prvi trening. Tako kot ekipe pred njimi, so turbolentni začetek speljali pohvalno in tako kot je bilo dogovorjeno. Nekaj časa nam je še ostalo, da smo uživali v prostem času, ampak vseeno smo bili z mislimi že v naslednjih dneh.

Nekaj utrinkov prvega dne priprav:

DAN 2 in 3 - Ponedeljek 9. in torek 11.3.2020


Drugi in tretji dan priprav sta selekciji naredili po štiri treninge in obe ekipi odigrali po eno tekmo s svojimi vrstniki NK Trebnje. Ekipi igrata v 1. ligi MNZ Ljubljana in zasedata 2. in 3. mesto na lestvici. Igrali sta proti trdemu nasprotniku z drugačno logiko igre in drugačnim pristopom do nogometa. Tega pa na način, ki ga igramo/gojimo mi, nismo bili vajeni. Vseeno sta bili obe tekmi gledljivi. Naši so prikazali zelo dobro igro in še boljšo medsebojno povezanost. Se pravi, da delamo dobro in da smo na pravi poti za naprej.

Nekaj utrinkov:

DAN 4 - Sreda 11.3.2020


Dopoldne je selekcija U17 odigrala tekmo z ekipo NK Kranj-U17, selekcija U19 je imela pa trening. Moštvi se med seboj dobro poznata in se tudi dobro razumeta. Tekma je bila za oba trenerja bolj trening narave in v smislu še boljšega taktičnega dela na igrišču ter uigravanja-povezanosti igralcev. Rezultat ni imel nobenega pomena.

V popoldanskem času pa pravi nogometni derbi. Med seboj sta se udarili mešani postavi obeh ekip U17 in U19. Ekipa ZELENIH proti MODRIM:
  • Postava ZELENIH: Vesel, Pilar, Jelovčan, Sajovic, Fuchs Leon, Prestor, Terplan, Avsec, Fuchs Nico, Miškov, Šoštarič, Jereb, Kuzma.
  • Postava MODRIH: Šunkar Luka, Perko, Debeljak, Gartner, Markelj, Ajdovec, Perdan, Mohorič, Križnar, Ambrož, Šunkar Jaka, Vodeb, Draksler.
Golman Pristov je branil v 1.polčasu za ekipo modrih, v drugem pa za ekipo zelenih.

To je bila prava tekma in tudi paša za oči. Na obeh straneh veliko neverjetnih potez, udarcev na gol in obramb v slogu največih mojstrov.

V teh dneh (brez aktivnosti) so si fantje krajšali čas na različne načine. Eni z igranjem Playstationa (seveda Fifa), drugi z poslušanjem glasbe, sprehodi ob morju (sprostitev), nekateri pa izkoristili prosti čas za kratek spanec (polnitev baterij) 😉.

Včeraj in danes zvečer pa na luksuzni način gledali tekmi lige prvakov.

Nekaj utrinkov četrtega dne priprav:

DAN 5 -Četrtek 12.3.2020 zaključek


Na zadnji dan priprav sta obe ekipi zaporedno odigrali še zadnji planirani tekmi na pripravah. Nasprotnik je bil SC Tamsweg iz Avstrije. Obe naši selekciji sta prikazali res dobro igro in zasluženo zmagali.

Po odigranih tekmah ni bilo kaj preveč prostega časa. Fantje so morali takoj odhiteti nazaj v hotel, kjer so se morali pripraviti za povratek nazaj domov. Človek kar težko oz. noče verjeti, da se priprave lahko tako hitro zaključijo 😔.

In kaj naj povemo o samih pripravah teh dveh selekcij???

Igralce bi pohvalil za njihov pristop, pridnost, delo, odgovornost, spoštovanje, razumevanje in da znajo stopiti eden k drugemu tudi v najtežjih trenutkih.

Moramo pa odkrito povedati, da smo zelo pogrešali tudi igralce, ki se žal niso mogli udeležiti priprav. Pri mladincih je bilo kar 7 odsotnih, pri kadetih pa trije.

Nekaj utrinkov zadnjega dne priprav:

ZAHVALA Z LETOŠNJIH PRIPRAV VSEH NAŠIH MLAJŠIH SELEKCIJ U11-U13-U15-U17-U19

Ne pozabimo pa tudi letos na vse, ki so nam zopet priskočili na pomoč tako ali drugače - hvala vam.

ZA POMOČ PRI IZVEDBI LETOŠNJIH PRIPRAV IN CELOTNEM IZGLEDU SELEKCIJ od U11 do U19 PA BI SE ISKRENO ZAHVALILI ŠE:

"PowerTuning, Veko hiše, Getris, SpAvto, Vena, Pečarstvo Hrovat, Atelje Lik, PrintShop"

Nazaj na vsebino