Seznam podpornikov tečaja - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Seznam podpornikov tečaja

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2022
 • ORGANIZACIJA: Slavko A. Bogataj, Marjan Bogataj, Roman Rogelj


Pridružite se podpornikom tečaja in s tem tudi celotnega Športnega društva Preddvor!


Tukaj smo zbrali še nekaj vtisov naših udeležencev tečaja:


 • Kljub temu, da sem se že osebno zahvalil in pohvalil organizacijo smučarskega tečaja, moram vseeno še napisati nekaj besed pohvale, ki veljajo za vse organizatorje in pomočnike pri tej akciji.
  Vse kar sem opazil (tudi sam sem bil dolgo vpet v take dogodke kot organizator in udeleženec), se mi je zdelo na precej visokem nivoju, čeprav je šlo za smučarje "začetnike". Vsi dogovori so veljali, pohvaliti pa vas moram za točnost avtobusa, saj je bilo vedno, kot smo se vnaprej dogovorili. Pogledat sem šel tudi "tekmo" v veleslalomu, kar je bilo lepo speljano, presenetil me je pa spiker, saj ga nisem pričakoval. Otroci so bili zelo zadovoljni, kar sem opazil z njihovih obrazov, pa tudi sami so znali povedati tako, vsaj naš pa bi še kar nadaljeval s takim smučanjem v nedogled. Sicer je bilo pričakovati gnečo na smučišču, na kar pa nimate vpliva, ste pa organizirali vse na blizu (hrana), da se je čim manj zamujalo, na račun smučarije.
  Za to ceno smo (so) dobili več, kot sem pričakoval, tako da vse pohvale še enkrat in nasvidenje prihodnje leto, vsaj z naše strani, s še več udeleženci.
 • Hvala lepa vam za čudovit teden, vrhunsko energijo, vrhunsko organizacijo.  Res hvala lepa, se vidimo drugo leto.
 • Ja, super se je imela, razen danes v petek - vzrok: ker je konec tečaja!
 • Smo zelo zadovoljni, da je uspel tečaj. Punci sta pa čisto navdušeni...
 • Zahvala za izpeljavo samega tečaja. Ta tečaj je res nekaj najboljšega in vsako leto komaj čakamo, da bodo počitnice in gredo smučati. Vem pa, da izpeljava vsega skupaj ni lahka, da terja kar nekaj dela, znanja in poguma. Upam, da ga boste ohranili še naprej in čim več srečno izpeljanih tečajev tudi v bodoče!
 • Pri nas doma vzhičenje po tečaju še vedno traja. V soboto je bilo celo nekaj tesnobe in solzic zaradi dejstva, da je že konec. Hvala v mojem imenu in v imenu obeh fantov za čudovit teden in za tako uspešno izpeljan tečaj. Odštevanje do naslednjega drugo leto se je že začelo ;)
 • Hvala za vse slikovite slikovne in besedne utrinke s tečaja! Dekleti sta se imeli odlično. Navdušeni, srečni, zadovoljni! Vsak dan znova in še na koncu ob osvojenih medaljah ;) Pohvalili sta vaditelje, družbo in seveda hrano :)
  Čestitke za izpiljeno organizacijo in izvedbo, naj se tradicija uspešno nadaljuje!HVALA VSEM ZA PODPORO IN SE PRIPOROČAMO TUDI ZA NAPREJ!
Nazaj na vsebino