09.06.2019 Zaključek sezone mlajših kategorij Preddvor-Visoko - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

09.06.2019 Zaključek sezone mlajših kategorij Preddvor-Visoko

Aktualno > Dogodki in odmevi

V Športnem društvu Preddvor smo v nedeljo, 9. junija 2019, na igrišču Za žago organizirali tradicionalno srečanje igralcev vseh mlajših kategorij ob zaključku sezone. Začetek je bil uraden, saj je bila najprej na sporedu tekma zadnjega kroga v tekmovanju starejših dečkov U15, kjer so naši fantje gostili ekipo Tržič-Naklo. Z boljšo igro v drugem polčasu smo zmagali s 3:0 in tako na najboljši način zaključili s sezono.


Po tekmi je sledilo sproščeno druženje igralcev, staršev in podpornikov kluba, vsem pa so teknile dobrote z žara, za katere je poskrbel legendarni Buco. V nadaljevanju popoldneva je sledila tudi uradna predstavitev igralcev posameznih ekip in njihovih trenerjev. Na oder so bili najprej povabljeni najštevilčnejši mlajši cicibani U9 (trener Luka Potkonjak), sledili so starejši cicibani U11 (trener David Golob), nato obe skupini dečkov (trenerja Luka Perne pri U13 in Gregor Pavlič pri U15 ter trener vratarjev Slavko A. Bogataj) in na koncu še kadeti U17 ter mladinci U19 (trener obeh ekip David Golob).

Gledano v celoti, smo Za žago preživeli zelo prijetno nedeljo, množična udeležba igralcev, odlična trenerska ekipa in podpora staršev pa nas navdajajo z optimizmom tudi za naprej.


Vsem skupaj pa želimo VESELE POČITNICE!


Pripravil: Roman Rogelj, Foto: Marjan Bogataj, Aleš Hafner

Nazaj na vsebino