9. - 12.3.2017 Nogometne priprave mlajših kategorij - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

9. - 12.3.2017 Nogometne priprave mlajših kategorij

Aktualno > Dogodki in odmevi

DAN 1 - Četrtek 9.3.2017

Prvi dan uspešno pripeljali do konca .

Ko smo prispeli v hotel, smo se porazdelili po sobah in se za kratek čas odpočili. Potem smo se skupaj odpravili na ogled igrišč, kjer bomo preživeli večino časa priprav. Ob 18:30 smo imeli že prvi trening, ki smo ga izkoristili za trening tekmo z našim sosedskim rivalom Nk Velesovo. Po treningu smo se takoj odpravili v hotel na večerjo in kasneje zaslužen počitek.

Več o pripravah pa že jutri.

Lp, David & ekipa

DAN 2 - Petek 10.3.2017

Današnji dan se je začel že v zgodnjih jutranjih urah... Zbudili smo se ob 7:00 ter se pripravili na jutranji tek (footing) ob 7:30. Po opravljeni jutranji dolžnosti smo se odpravili na zasluženi zajtrk.

Današnji dopoldanski trening se je začel ob 11:30, zato smo imeli kar nekaj prostega časa, kar smo izkoristili za 1.dan-playstation Fifa 17 tournament. Igranje na izpadanje. Prijavilo se je kar 36 igralcev. Iz našega kluba in kluba Nk Velesovo. Med 18 najboljših se je uvrstilo 8 igralcev iz našega kluba in 10 iz kluba Velesovo.

No. Da se vrnem nazaj v realnost. Oba trening dneva so igralci oddelali po planu. Pohvale za trdo delo in poslušnost. Ob 19:00 smo odšli na večerjo, po večerji pa so imeli zopet malo sprostitve.

Lp, David & ekipa

DAN 3 - Sobota 11.3.2017

Današnji dan je bil zelo podoben včerajšnjem, zato ne bom na dolgo pisal. Dopoldanski trening speljali po planu, popoldanski plan je bil prijateljska tekma z našim sosedskim rivalom Nk Velesovo. Tekma je bila simbolične narave. Pohvala vsem za res lepo prikazano igro kar je bilo še posebej lepo videti. SPOŠTOVANJE MED KLUBOMA. Seveda hvala nekaterim staršem za obisk in navijanje na tekmi.

Kaj naj še napišem. Aja, seveda. Če se odklopimo iz realnosti, se je v večernih urah nadaljeval 2.dan Fifa 17 playstation tournament. Igranje na izpadanje. V polfinale so se uvrstili 3 igralci iz naše ekipe in 3 igralci iz ekipe Nk Velesovo. Več o samih finalistih jutri. Povzetek današnjega dne..... SUPER!

Lp, David & ekipa

DAN 4 - Nedelja 12.3.2017

Zadnji dan priprav smo preživeli bolj mirno, bolj sproščeno.

Zbudili smo se kasneje. Spustili smo jutranji trening "footing" ter šli kar takoj na zajtrk. Do 10h smo morali zapustiti sobe, zato smo se kar takoj po zajtrku lotili dela, da smo imeli potem več prostega časa.

Odločili smo se, da pred odhodom domov ne naredimo treninga ampak da gremo skupaj na en relax sprehod... Pred tem smo imeli kratek sestanek-povzetek samih priprav, kjer so igralci povedali tako pozitivne kot tudi negativne strani priprav. Veseli me, da je prevladala v večini pozitiva.Negativna stran je bila kar od vseh ista. Neigranje z drugimi klubi kot nam je bilo to na začetku "obljubljeno". S fanti sem se popolnoma strinjal.

Pred odhodom domov smo imeli pa še toliko časa, da zaključimo s playstation Fifa 17 tournament in proglasimo velikega zmagovalca. Veseli me, da je to igralec našega kluba Luka Prestor.

Za konec bi povedal nekaj kar sem že igralcem-udeležencem priprav.

Zelo sem vesel, da imam take fante, taki selekciji in da smo tudi letos z dobro oceno speljali priprave. Da sem imel sam tudi možnost nekatere spoznati še malo drugače. V večini je bilo vse ok, super. Bilo je pa tudi kdaj..... Mislim, da to paše tudi zraven.

Staršem hvala za zaupanje in upam, da še kdaj speljemo kaj podobnega. HVALA.

Hvala seveda tebi Frane Pavlič za pomoč in super pripravljene treninge skozi priprave.

Na koncu bi se pa še posebej zahvalil določenim osebam, ki so pomagali, da smo lažje speljali priprave:

- Športni park Rapa- Maki
- Cvetličarna Urška
- Pizzerija Urška
- Jaka Ogris s.p.
- Kavarnica Dvor
- Gostilna Bizjak
- Atelje Lik
- Avto Lik
- Gostilna Logar
- Gostilna Selak
- Čistilni Servis Cunjca
- Unigal Šifrer

Lp, David & ekipa

Nazaj na vsebino